Välkommen som trainee på Smiling Workplaces

Är du redo för en raketkarriär utöver det vanliga?!

Vi söker dig juniora utvecklare då vi vill förstärka vårt team med nästa generations stjärnor. I vårt traineeprogram varvar du utbildning med arbete som konsult i något av våra kundprojekt. Vi hjälper dig att lägga grunden till en mycket framtidssäker konsultroll och attraktiv karriär, så att du kan göra skillnad för såväl kunder som för miljö och samhälle.

Smiling Workplaces är en del av Combined Excellence och i vårt traineeprogram samarbetar vi även med våra syskon inom koncernen.

Vi tror att du som person

  •  Är en handlingskraftig person som gillar nya utmaningar och samarbete, samtidigt som du drivs av att ständigt utveckla dig själv och din omgivning.
  • Har god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.
  • Är social, omtänksam och vill leverera en bra kundupplevelse, samtidigt som du vill ha skoj på jobbet.
  • Är nyfiken på hur du kan skapa smarta och hållbara lösningar för en bättre värld

Vi tror även att

  • du har utbildning inom programmering och ett tekniskt intresse
  • att det är meriterande om du har någon erfarenhet av Microsofts tjänster i 365 (t ex PowerApps, SharePoint, Azure).
  • du har stor nytta av att ha kunskaper inom någon/några av följande programmeringsspråk  C#, JavaScript/TypeScript,  ASPNET/MVC, React och även lite kunskaper i HTML/CSS
  • du tycker det är intressant att jobba enligt sk best practise och brinner för att hitta rätt sätt att lösa kundens utmaningar

Programmets upplägg i samarbetet med koncernen

Trainee-programmet är även en del av Combined Excellence där du tillsammans med traineer från olika företag får en gemensam utbildning i modernt ledarskap vid 5 tillfällen under en 6-månaders period. Under utbildningsprogrammet kommer du tilldelas en mentor och delta i studiebesök, seminarier och samverkansaktiviteter som bygger på ditt professionella nätverk. Efter avslutat program hoppas vi att du ska vilja fortsätta att vara en del av oss.

Varför ska du välja oss?

Vi välkomnar vi dig till en fantastisk företagskultur med högt i tak och en koncern och ett företag som drivs av ständigt lärande och personlig utveckling. Vi är i företaget och koncernen är en skön blandning av människor med olika bakgrund, erfarenheter och intressen. Vi drivs av viljan att tillsammans jobba mot högt uppsatta mål, ha roligt på jobbet och skapa framgångsrika och hållbara lösningar för våra kunder. Med fokus på laget framför jaget, lyfter vi varandra i vardagen, så att ingen ska behöva känna sig ensam. Tillsammans gör vi skillnad!

Låter det intressant? Sök idag via länken här,  eller tipsa en vän!

Att tänka på! Sidan du kommer till för att ansöka är en gemensam sida för flera av bolagen i koncernen så tänk på att ange att det är Smiling Workplaces du är intresserad av. En fritext lite längre ned i formuläret som öppnas när du klickar på länken. Står även instruktioner i formuläret.

Lite mer  om oss i Smiling Workplaces

Genom ett nära mentorskap med någon av våra seniora Office 365 / SharePoint-utvecklare kommer du att påbörja din resa i att bli en blivande expert inom Office Microsoft 365.

Vi på Smiling Workplaces drivs av att på bästa sätt skapa lösningar som gör skillnad hos våra kunder. Genom att alltid nyttja de funktioner som Microsoft tillhandahåller och sätta ihop dem på bästa sätt skapar vi flexibla och smarta lösningar. Idag drivs utvecklingen av den digitala arbetsplatsen som aldrig förr. Vi ser hur smarta tjänster, AI, IoT och Edge Computing står för dörren och blir en del av den digitala arbetsplatsen.

Vi jobbar alltid enligt Microsoft Best Practise och har en tydlig strategi kring hur vi nyttjar verktygen som Microsoft erbjuder.

Vi samarbetar ofta med våra kollegor i Combined Excellence i våra kundprojekt. Som konsulter och experter är vi prestigelösa, nyfikna, omtänksamma och är intresserade.

Låter det intressant? Sök idag via länken här,  eller tipsa en vän!

Att tänka på! Sidan du kommer till för att ansöka är en gemensam sida för flera av bolagen i koncernen så tänk på att ange att det är Smiling Workplaces du är intresserad av. En fritext lite längre ned i formuläret som öppnas när du klickar på länken. Står även instruktioner i formuläret.

Om den digitala arbetsplatsen

På Smiling Workplaces arbetar vi med digitala arbetsplatsen. Vad betyder det då? Jo vi gör det lättare och enklare för medarbetare i olika företag och organisationer att arbeta smart tillsammans. Med interna webbplatser, integrationer och och verktyg gör vi skillnad. Vi jobbar framförallt med Microsofts molntjänster (Microsoft 365) när vi hjälper våra kunder.

Har du frågor eller funderingar så hör av dig till anette.lonnberg@smilingworkplaces.com