Junior utvecklare Office 365 & SharePoint

Till våra kontor i Karlstad eller Göteborg söker vi nu en junior utvecklare för den digitala arbetsplatsen. Vi tror att du drivs av att kunna skapa smarta digitala lösningar för våra kunder  i SharePoint Online och O365. Vi tror också att du är nyfiken på vilka smarta tjänster man kan nyttja i Microsoft 365 och Azure. 

Beskrivning – Junior utvecklare

Genom ett nära mentorskap med någon av våra seniora Office 365 / SharePoint-utvecklare kommer du att påbörja din resa i att bli en blivande expert inom Office 365 / SharePoint.

Vi på Smiling Workplaces drivs av att på bästa sätt skapa lösningar som gör skillnad hos våra kunder. Genom att alltid nyttja de funktioner som Microsoft tillhandahåller och sätta ihop dem på bästa sätt skapar vi flexibla och smarta lösningar. Idag drivs utvecklingen av den digitala arbetsplatsen som aldrig förr. Vi ser hur smarta tjänster, AI, IoT och Edge Computing står för dörren och blir en del av den digitala arbetsplatsen.

Det dagliga arbetet sker både i projektform och i förvaltningsuppdrag mot kunder i Sverige.


Vem är du?

Som person är du nyfiken, har lätt för att samarbeta och är redo att inleda din resa som junior Office 365 / SharePoint-utvecklare. Du behöver vara både användarorienterad som tekniskt intresserad och ständigt nyfiken på att lära nytt.

Dina kvalifikationer

  • Relevant utbildning
  • Erfarenhet av kundprojekt ses som meriterande
  • Goda kunskaper i engelska är meriterande

Mer om tjänsten

Placering

  • Karlstad eller Göteborg

Varaktighet, arbetstid

  • Heltid. Provanställning 6 månader, därefter tillsvidareanställning

Lön och villkor

  • Lön enligt överenskommelse

Ansökan