Om Smiling Workplaces

Smiling Workplaces är SharePoint och Office365 experter inom intranät och digitala arbetsplatslösningar på Microsoft-teknik. Med paketerade och skräddarsydda lösningar driver vi digitaliseringen av arbetsplatsen framåt, med fokus på att leverera värde för din verksamhet.

Gedigen kunskap och välrenommerade kunder

Vi har gedigen expertis inom SharePoint och Office365, där vi inom området intranät och digitala arbetsplatslösningar arbetar med kunder som Sveriges Radio, Swedish Space Corporation, Knightech, Barilla, Bergqvist skor, Kewab m.fl.

Våra kontor finns på tre orter, Karlstad (HK), Örebro och Göteborg.

Microsoft guldpartner

Vi är Microsoft guldpartner, vilket är högsta partnerskapsnivån. Guldpartners är företag som uppnått den högsta kvalitetsnivån i Microsofts Partnerprogram. Titeln guldpartner innebär att vi som partner till Microsoft uppfyller alla krav för prestation, kompetens och kvalitet som Microsoft ställer på sina högst uppsatta partners, och att vi kan förmedla det värdet till våra kunder.

En del av Combined Excellence med många starka systerföretag

Smiling Workplaces startade 2018 efter att i över 10 år varit ett eget affärsområde inom Ninetech AB. Smiling Workplaces ägs av Combined Excellence, en koncern med starka bolag med tydligt entreprenörskap och expertpositionering inom sina respektive nischer. Genom samverkan med systerföretagen Ninetech, Netgain, Cloudpro, Sitedirect, Smartsourcing, ViewBase, InTechrity, Elvenite och Motification, skapar vi förutsättningar för att digitalisera din verksamhet.