Om Smiling Workplaces

Smiling Workplaces är SharePoint och Microsoft365 experter inom intranät och digitala arbetsplatslösningar. Med paketerade och skräddarsydda lösningar driver vi digitaliseringen av arbetsplatsen framåt. Vårt fokus är att leverera värde för dig och din verksamhet. Många sitter idag med tillgång till Microsoft365 men har svårt att mappa möjligheterna mot nytta och behov. Det är det som vi i Smiling Workplaces vill hjälpa dig och din verksamhet med. Dra nytta av och använd den verktygslåda som Microsoft tillhandahåller och som du rean betalar för.

Gedigen kunskap och välrenommerade kunder

Vi har gedigen expertis inom SharePoint och Office365, där vi inom området intranät och digitala arbetsplatslösningar arbetar med kunder som Sveriges Radio, Swedish Space Corporation, Knightech, Barilla, Bergqvist skor, Kewab m.fl.

Vi och våra anställda finns på tre orter, Karlstad (HK), Stockholm och Göteborg.

Microsoft guldpartner

Vi är Microsoft guldpartner, vilket är högsta partnerskapsnivån. Guldpartners är företag som uppnått den högsta kvalitetsnivån i Microsofts Partnerprogram. Titeln guldpartner innebär att vi som partner till Microsoft uppfyller alla krav för prestation, kompetens och kvalitet som Microsoft ställer på sina högst uppsatta partners, och att vi kan förmedla det värdet till våra kunder.

En del av Combined Excellence med många starka systerföretag

Smiling Workplaces startade 2018 efter att i över 10 år varit ett eget affärsområde inom Ninetech AB. Smiling Workplaces ägs av Combined Excellence, en koncern med starka bolag med tydligt entreprenörskap och expertpositionering inom sina respektive nischer. Genom samverkan med systerföretagen Ninetech, Netgain, Cloudpro, Sitedirect, Smartsourcing, ViewBase, InTechrity, Elvenite och Motification, skapar vi förutsättningar för att digitalisera din verksamhet.