Våra experter

Våra experter på intranät och SharePoint ger bästa nyttan av ditt intranät och digitala arbetsplats. Med hjälp av vår paketerade lösning och effektiva projektmetodik kan våra erfarna experter snabbt låta er komma igång och nyttja fördelarna med er uppdaterade digitala arbetsplats.

Vi tror att det vi lärt och lär oss när vi benchmarkar olika kunder och projekt hjälpt oss att hitta ett så kallat ”best practise” för hur vi jobbar med våra intranät-införanden.

Rådgivning, strategi och analys

Projektplanen med tydligt fördefinierade faser och beskrivningar ger ett underlag och tydlighet vad vi levererar och vad som förväntas av er projektets olika steg. Under och inför ett projekt får ni rådgivning och stöttning i analys och workshoparbete, strategisk planering och förankringsarbete. Vid införandet och lanseringen av intranätet hjälper våra experter på SharePoint till att utbilda olika målgrupperna av användare för att ni ska få ut bästa nytta och nöje av intranätet.

Analys, uppföljning och strategiarbete fortsätter även efter ett projekt och är återkommande i det löpande arbetet med intranätet och den digitala arbetsplatsen framåt.

Förändring och omvärldsbevakning

En viktig det i arbetet som experter i SharePoint och intranät är att hålla koll på de uppdateringar och förändringar som kommer löpande i Office 365. För att kunna utbilda och informera löpande i det som påverkar användarna. Smiling Workplaces experter inom Intranät och SharePoint jobbar gärna kundnära och har långvariga kundrelationer.

Rådgivning, utbildning och support ingår inte bara i intranät-paketeringen utan erbjuds även i de uppskattade workshops och utbildningspaket som genomförs av våra experter inom intranät och SharePoint.

Våra experter

Jimmy Boqvist

SharePointutvecklare
jimmy.boqvist@smilingworkplaces.com +46(0)705-529 317

Niklas Carlsson

SharePointutvecklare
niklas.carlsson@smilingworkplaces.com +46(0)725-466 470
SharePoint utvecklare

Felicia Zhu

SharePointutvecklare
felicia.zhu@smilingworkplaces.com +46(0)708-631 311