SharePoint-utbildning

Vi är experter på utbildningar i SharePoint och O365, med fokus på utbildningar för alla målgrupper i din verksamhet.

Din expert på utbildningar i SharePoint och Office 365

Vi erbjuder skräddarsydda och paketerade Office 365 och SharePoint-utbildningar för alla målgrupper i din verksamhet. Därför anpassar vi utbildningen utifrån antalet personer samt genomför utbildningen på plats hos er, på något av våra kontor eller via Webinars online. Vi har genomfört SharePoint-utbildning för många företag, till exempel Swedish Space Corporation och Barilla.

Användaranpassad SharePoint-utbildning

  • Systemadministratör – Passar dig som är avancerad systemansvarig. Kontohantering, infratstuktur och uppbyggnad, grundkonfigurering och inställningar av plattformen.
  • Administratörskurs – Passar dig som är avancerad användare och jobbar med uppsättning av accesser, underhåll, konfigurering, uppsättning av arbetsflöden etc. av er SharePoint-portal. Målgruppen är därför för avancerade användare och systemansvariga. Vi går igenom mer avancerade funktioner kring tjänsten/plattformen.
  • Redaktörskurs – Passar dig som är ansvarig för innehållet på din SharePoint-portal och som arbetar eller vill börja arbeta med att skapa, uppdatera, strukturera, underhålla och dela information.
  • Användarkurs – Passar dig som använder eller vill börja använda SharePoint-portalen som ett verktyg i din vardag för att t ex hantera dokument, listor och samarbeta med andra.
  • Dokumenthantering – En fördjupning i hur man på ett effektivt sätt kan nyttja fördelarna med SharePoint dokumenthantering i kombination med Officepaketet och dess fördelar. Läs mer om dokumenthantering i SharePoint.
  • Yammer –En utbildning i hur man effektivt kan arbeta med Yammer som verktyg.
  • Teams –Hur hanterar man till exempel konversationer, innehåll och ökar samarbetet. Läs mer om vad Teams är
  • Skräddarsydd SharePoint-utbildning –vi skräddarsyr gärna utbildningar efter behov. T ex kring BI, reporting services eller annan mer avancerad hantering. Med andra ord kan vi alltid anpassa utbildningar efter era behov.