Utbildningar

Vi är experter på utbildningar i SharePoint och O365, med fokus på utbildningar för alla målgrupper i din verksamhet.

Din expert på utbildningar i SharePoint och O365

Vi erbjuder skräddarsydda och paketerade SharePoint och O365 utbildningar för alla målgrupper i din verksamhet. Därför anpassar vi utbildningen utifrån antalet personer samt genomför utbildningen på plats hos er, på något av våra kontor eller via Webinars online. Vi har genomfört utbildningar för många företag, till exempel Swedish Space Corporation och Barilla.

Utbildningar

  • Systemadministratör  – Passar dig som är avancerad systemansvarig. Kontohantering, infratstuktur och uppbyggnad, grundkonfigurering och inställningar av plattformen.
  • Administratörskurs – Passar dig som är avancerad användare och jobbar med uppsättning av accesser, underhåll, konfigurering, uppsättning av arbetsflöden etc. av er SharePoint-portal. Målgruppen är därför för avancerade användare och systemansvariga. Vi går igenom mer avancerade funktioner kring tjänsten/plattformen.
  • Redaktörskurs – Passar dig som är ansvarig för innehållet på din SharePoint-portal och som arbetar eller vill börja arbeta med att skapa, uppdatera, strukturera, underhålla och dela information.
  • Användarkurs – Passar dig som använder eller vill börja använda SharePoint-portalen som ett verktyg i din vardag för att t ex hantera dokument, listor och samarbeta med andra.
  • Dokumenthantering – En fördjupning i hur man på ett effektivt sätt kan nyttja fördelarna med SharePoint dokumenthantering i kombination med Officepaketet och dess fördelar. Läs mer om dokumenthantering i SharePoint.
  • Yammer – En utbildning i hur man effektivt kan arbeta med Yammer som verktyg.
  • Teams – Hur hanterar man till exempel konversationer, innehåll och ökar samarbetet. Läs mer om vad Teams är
  • Skräddarsydda utbildningar- vi skräddarsyr gärna utbildningar utefter behov. T ex kring BI, reporting services eller annan mer avancerad hantering. Med andra ord kan vi alltid anpassa utbildningar efter era behov.