Personalkatalog med personalsök

Vår lösning Personalkatalog med personalsök i SharePoint förenklar för er att hitta rätt personal samt underlättar för era anställda att uppdatera information om sig själva.

Med vår modul Personalkatalog kan ni snabbt och enkelt söka efter personal. Lösningen bygger på SharePoints användarprofiler där er personal kan fylla i information om sig själva. Informationen de anger blir därefter sökbar för alla inom ert företag.

Vår lösning underlättar för er personal att fylla i information om sig själva genom att ge exempel på vad kollegor har skrivit i sina profiler. Ni kan även aktivera en påminnelsefunktion som meddelar er personal om deras profil saknar viss information.

Sök personal

Med vår personalkatalog kan ni söka på följande sätt:

  • Sök på all information om anställda, t.ex: namn, telefonnummer, personlig presentation, epost osv
  • Sök efter personal enligt deras kompetens, intressen, tidigare projekt
  • Filtrera personal enligt deras stad, kontoravdelning och jobbtitel

Exempel på sökscenarion kan vara: ”hitta personal som kan hållfasthetsberäkning i Malmö”, ”visa kollegor i min stad som tycker om att cykla mountainbike” eller ”visa kollegor som deltagit i Projekt ABC”.

Uppmuntra er personal att hålla sina profiler uppdaterade

Med vår lösning kan ni påminna er personal om att fylla i eller komplettera sina användarprofiler. Lösningen kan kontrollera om en anställd inte fyllt i någon kompetens, intresse, tidigare projekt etc och meddela den anställde att denne borde uppdatera sin profil.

Personalen kan även ges färdiga förslag på kompetenser osv genom att vi visar upp vad dennes närmaste kollegor fyllt i.

Ju mer er personal ser till att hålla sina profiler uppdaterade och fyllda med relevant information desto lättare blir det att söka fram personer med rätt kompetens, utbildning, intressen etc.

En mobil personalkatalog som fungerar i Microsoft Teams

Använder ni vår personalkatalog i SharePoint Online får ni tillgång till personalkatalogen i mobilen då lösningen är responsiv och därför fungerar på alla enheter (dator, smartphone, läsplatta).

Personalkatalogen kan även läggas till som en tabb i Microsoft Teams. Ni får då tillgång till all funktionalitet direkt från Teams. Läs mer om hur ni kommer igång med Microsoft Teams här.

Lösningen är även kompatibel med Microsofts officiella SharePoint-app för iOS och Android.