Egendesignad startsida

I SharePoint Online är det rekommenderat att använda så kallade modern experience-sidor vilka fungerar jättebra i alla enheter helt utan specialanpassningar. Vill man dock ha helt eget utseende på en sida så är man låst till de mallar som finns. Vi kan därför erbjuda möjligheten att få en helt egendesignad sida med bl.a. egen logo, toppmeny, sidlayout etc. Vi kallar det för egendesignad intranätstartsida.

Utseende enligt er grafiska profil

Vi tar fram en intranätstartsida enligt era önskemål på layout, utseende och färger. Sidan kan t.ex. innehålla följande:

  • Egen företagslogotyp
  • Egen toppbild/navigeringsbakgrund
  • Snygg och tydlig toppnavigering
  • Webbdelar som presenterar t.ex: nyheter, länkar/verktyg, senaste dokument, uppgifter, samarbetsytor mm
  • Startsidan är 100% responsiv och fungerar på alla enheter (dator, telefon och läsplatta)

Intranätstartsida som är enkel att uppdatera

Fördelen med vår lösning för egendesignad intranätstartsida är att den är enkel för er att anpassa och uppdatera med olika innehållsdelar efter behov. Det krävs ingen utveckling eller support utan ansvariga med rätt behörighet kan ändra och uppdatera. Det kan t ex vara mer säsongsbetonat innehåll man vill kunna byta ut och växla, displayer för tillfällige kampanjer eller tävlingar, en medarbetarundersökning etc.

Genom att lägga till och presentera olika flöden eller villkorat innehåll kan man också automatisera uppdateringar av innehåll på sin startsida. Det är också möjligt att personifiera och målgruppsanpassa innehåll och navigering på startsidan för bästa användarupplevelse.

Engagera era medarbetare genom att ha igång kommentarsfunktionalitet och möjlighet att gilla och dela innehåll som nyheter etc på er startsida.