Intranät på SharePoint

Vi motiverar och engagerar genom att alltid sätta medarbetaren i fokus. Med hjälp av Intranät på SharePoint och vår paketering Intranät 360 och våra smarta moduler kan vi hjälpa er att digitalisera er arbetsplats på ett modernt och effektivt sätt.

Intranät på SharePoint

Intranät på SharePoint handlar om att fokusera på medarbetarnas verkliga behov i vardagen. Vårt mål är att stödja deras dagliga arbete med hjälp av smarta och effektiva digitala upplevelser och lösningar. Genom att lära känna medarbetarna kan vi identifiera de behov som finns på arbetsplatsen i vardagen. När vi har kartlagt behoven kan vi skapa förutsättningar för arbete på ett modernt sätt. Det handlar också om att skapa lust, känsla och engagemang. Samt inte minst att ha fokus på dina medarbetare. Det är medarbetarna som kommer att ha verklig nytta av hjälpmedel, plattformar och verktyg.

Kommunikations- och informationsplattformar

Idag använder vi kommunikations- och informationsplattformar privat och vi är vana vid att kunna vara interaktiva och få snabb feedback. Olika chattverktyg ersätter telefon och textmeddelanden till vänner och familj. Det här beteendet som vi har när det gäller vår privata kommunikation skapar förväntningar på andra plan, som exempelvis vår arbetsplats. Vi vill även kunna ta del av information och kommunicera smidigt och enkelt på jobbet. Om jag som privatperson är van vid att effektivt kunna använda appar och kommunicera smidigt och enkelt, så vill jag ha samma upplevelse på jobbet. Om du som arbetsgivare kan implementera och ge den upplevelsen som man har privat även i arbetet, så har du vunnit mycket.

Digitalisering av arbetsplatser upplevs ofta som komplext och risken är att fokus läggs på de tekniska frågorna. Det resulterar i kostsamma projekt som inte genererar något värde i slutänden, varken för medarbetarna eller för verksamheten. Men genom att använda en plattform som är molnbaserad och hålls uppdaterad kan du istället fokusera på medarbetarna. På deras behov och upplevelse. Genom att erbjuda och ge en modern och nutida samarbetsplattform bidrar det till stora fördelar för din verksamhet. Transparens och enkel åtkomst föder intresse och nyfikenhet. Och det ger även den bekräftelse som behövs för att väcka lust till engagemang och delaktighet i din verksamhet och organisation.

Paketering

Vi har tagit fram en SharePoint och Office 365-paketering som ger din verksamhet möjligheterna att vara igång på ett par veckor istället för månader. Intranät 360 är paketeringen som fokuserar på att stödja medarbetarna med funktionalitet som ökar produktivitet, samarbete och kommunikation.Genom att utgå från era behov kan vi med hjälp av flertalet moduler paketeringen sedan utökas på ett effektivt sätt. , eller som moduler för att komplettera ert redan befintliga intranät även om ni inte har Intranät 360 som plattform.