Den digitala arbetsplatsens verktyg

På Smiling Workplaces erbjuder vi dig och din organisation ett snabbt och enkelt sätt att komma igång med den digitala arbetsplatsen. Med de olika verktygen i vår svit Workplace Experience kommer ni snabbt igång med ert sociala, mobilanpassade intranät. Fokus ligger på enkelhet, användarnytta och arbetssätt istället för teknik och plattform. Vårt motto är att det ska vara enkelt! Enkelt att komma igång och enkelt att använda.

Välj rätt verktyg till den digitala arbetsplatsen

I sviten Workplace Experience ingår moduler, utbildningar och workshops som erbjuds både som fristående och som medföljande i intranätpaketet. Att välja verktyg i form av moduler och tjänster istället för ett komplett intranätpaket kan passa för de kunder som redan har startat upp i SharePoint och forsatt vill accelerera sin digitala arbetsplats.

Läs mer om våra färdiga lösningar och moduler.

Läs mer om vår intranätpaketering.

SharePoint-experter för dina behov

Vi erbjuder också Office 365- och SharePoint-expertis utanför vår svit Workplace Experience. Specialanpassade intranät, strategisk analys av er organisations behov, migrering till SharePoint Online etc. Läs mer om vårt tjänsteutbud och verktyg för digitala arbetsplatsen och kontakta oss för mer information i hur vi kan hjälpa dig.

Våra expterttjänster

Flertalet moduler och tjänster ingår i intranät-paketen som inte bara levereras som en plattform utan som kompletta införandeprojekt.

Våra paket och tjänster finns även tillgängliga för SharePoint OnPrem och vi kan också hjälpa er med hybridlösningar.