Den digitala arbetsplatsens verktyg

På Smiling Workplaces erbjuder vi dig och din organisation ett smart och enkelt sätt att komma igång med den digitala arbetsplatsen. Du kommer snabbt igång med ert sociala och mobilanpassade intranät med hjälp av de olika verktygen i vår svit Workplace Experience.

Fokus ligger på enkelhet, användarnytta och arbetssätt istället för teknik och plattform. Vårt motto är att det ska vara enkelt! Enkelt att komma igång och enkelt att använda.

digitala arbetsplatsen - sharepoint

Välj rätt verktyg till den digitala arbetsplatsen

I vår svit Workplace Experience ingår moduler, utbildningar och workshops för den digitala arbetsplatsen. Du väljer verktygen antingen som fristående eller som inkluderade delar i ditt intranätpaket.

Fristående moduler och tjänster passar dig som redan har startat upp i SharePoint, och som vill fortsätta accelerera arbetet med din digitala arbetsplats. De färdiga modulerna rekommenderar vi till dig som ska bygga upp ditt SharePoint-intranät från grunden.

Läs mer om våra färdiga lösningar och moduler.
Läs mer om vår intranätpaketering.

SharePoint-experter för dina behov

Vi erbjuder också Office 365- och SharePoint-expertis utanför vår svit Workplace Experience. Som exempel kan du välja mellan:

  • specialanpassade intranät
  • strategisk analys av er organisations behov
  • migrering till SharePoint Online

Läs mer om vårt tjänsteutbud och verktyg för digitala arbetsplatsen. Du är också välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Våra expterttjänster

Flertalet moduler och tjänster ingår i intranät-paketen, som vi inte bara levererar som en plattform utan som kompletta införandeprojekt.

Våra paket och tjänster går även att kombinera med SharePoint OnPrem. Dessutom kan vi hjälpa dig med hybridlösningar.