VentPartner tar hjälp av Smiling workplaces

VentPartner ny Office 365 kund hos Smiling Workplaces

Precis som VentPartner försöker vara sina kunders ideala partner och leverantör vad gäller ventilation och service, försöker vi på Smiling Workplaces vara det samma för våra kunder gällande SharePoint och Office 365. Vi är både stolta och glada över att nu ha inlett ett samarbete med VentPartner.

VentPartner arbetar med inomhusklimat och erbjuder kompletta ventilationslösningar. Man finns på ett antal orter i Sverige och kunderna är framförallt fastighetsägare, byggnadsentreprenörer och industrier. Som partners till sina kunder ser man medarbetarna som den största tillgången för att lyckas. Hos medarbetarna finns en samlad kunskap och kompetens som bidrar till att göra företaget marknadsledande.

Med verksamhet fördelad på flera orter behövs bra verktyg för att dela information, erfarenheter och kunskap. VentPartner har valt att använda Office 365 som gemensam plattform och digital arbetsplats.

Samarbete, kommunikation och relation är viktiga ledord när man tittar på vad som ses som en vinnande företagskultur. En modern digital arbetsplats i SharePoint och Office 365 hjälper företag att bevara och förstärka sin interna kommunikation och kultur.

Som experter på SharePoint och Office 365 kan vi på Smiling Workplaces hjälpa VentPartner att lägga det pussel just de behöver med de komponenter plattformen erbjuder. Vi delar med oss av erfarenheter och kunskap vi har samlat på oss. En annan viktig det i arbetet som experter i SharePoint och intranät är att hålla koll på och informera om de uppdateringar och förändringar som kommer löpande i Office 365.


Publicerat av:

Anette Stjärnkvist Lönnberg

VD/KAM anette.lonnberg@smilingworkplaces.com +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare med både med lösningar i Microsoft 365 som i SharePoint OnPremlösningar. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar.