Träffa Helén – senior projektledare inom SharePoint och Office 365

Helén har lång erfarenhet som projektledare och har hjälpt många kunder med att driva digitaliseringen framåt av deras intranät och digitala arbetsplatser. Som senior projektledare inom SharePoint och Office 365 har Helén arbetat med många avancerade och komplexa intranät och digitala arbetsplatslösningar men även paketerade intranät.

Beskriv vad du gör i din roll som projektledare

Projektledarrollen ger mig bra förutsättningar för att få koll på helheten. Jag känner mig delaktig och kan coacha i uppdragens alla moment och det föder en bra relation och kommunikation tillsammans med vår kund. Teknik, digitalisering och ekonomi i skön omväxling – det gillar jag.

Vilken är den viktigaste egenskapen hos en projektledare?

Jag tycker att man behöver vara lyhörd, kommunicera smart och affärsmässigt samt att man hela tiden följer upp.

Vad brinner du för i din roll?

Jag vill ständigt hjälpa våra kunder framåt och skapa förutsättningar för dem att vidareutveckla sig till nästa nivå. När jag kan bidra med att hitta effekter och nytta som gör att kunden och dess målgrupp kan fokusera på det de är bra på, då mår jag som bäst. Jag älskar att bygga relationer både med kunder och med medarbetare i roliga uppdrag.

Hur beskriver du Smiling Workplaces som företag för dina vänner?

Som en trygg, positiv, ärlig och långsiktig partner med spets och expertis – och som brinner för det lilla extra.

Nämn en kund som du är lite extra stolt att få arbeta med?

Både Sveriges Radio och Vedum Kök & Bad är kunder som vi genomför riktigt roliga och utmanande uppdrag tillsammans med. Både vi och kunden har fått använda ny teknik och skapat anpassningar för verksamhetens mål – till stor nöjdhet och mycket värde.

Vilka fördelar ser du med SharePoint och Office 365 för slutanvändarna?

Vi kan snabbt och enkelt erbjuda och paketera digitala arbetsytor med alla de funktioner som finns inom O365. Erbjudandet riktar sig till alla typer av verksamheter och användare och man kommer snabbt igång. Därefter kan verksamheten fortsätta att stärka sitt samarbete och varumärke inifrån och ut.
Vi har också styrkan att kunna leverera både användarstöd, support och förvaltning – det är en stor fördel till slutanvändarna.

Vad gör du på din fritid för att koppla av från jobbet?

Jag spenderar en hel del tid med familjen och vårt hus. Jag gillar också att träna och är gärna ute i skogen.