Smiling Workplaces växer i Stockholm

Vi på Smiling Workplaces är glada att kunna hälsa en ny medarbetare välkommen till familjen. Denna gång i Stockholm. Fantastiskt roligt att växa även här!

Som vi tidigare har berättat har vi ett bra samarbete med EC-Utbildning- Smiling Workplaces tar emot studenter från EC Utbildning – och nu ansluter Fernanda som gjorde sin LIA-praktik hos oss under våren. Fernanda är SharePointutvecklare och kommer att hänga med in i det Traineeprogram vi kör tillsammans med syskonbolag i vår koncern Combined Excellence.

Tack vare LIA-perioden har vi trots Covid-19 lärt känna Fernanda, om än på distans. Man kan väl säga att vi lever som vi lär då det är just den Digitala arbetsplatsen som är vårt fokusområde.

Det känns otroligt positivt att vi får ytterligare SharePointutvecklare till teamet, i början av sommaren hälsade vi också Arwa välkommen som medarbetare i Göteborg. Även hon som utvecklare inom SharePoint och .Net. Arwa med sin tidigare bakgrund och erfarenhet har rivstartat in i familjen och är redan en viktig kugge i pågående kundprojekt. Även i Arwas fall är det än så länge ett distansförhållande, då vi nu som tidigare väljer att arbeta hemifrån.

Utefter det vi lärt känna Fernanda och sett henne göra under sin praktik hos oss har vi inga tvivel på att även hon kommer att bli en viktig kugge i våra leveranser och utvecklargäng.

Vad gäller arbete från kontor eller ej så ser vi över situationen och fattar beslut efter det att semesterperioden är över. När det gäller kunder och närvaro där så är det för närvarande digitalt arbete på ”distans” som gäller.

För närvarande är det semestertider och vi önskar alla en fortsatt fin sommar.

 

Nedan listar vi några tips kring samarbete och den digitala arbetsplatsen. Håll även utkik efter nyheter i vår blogg.

Läskvitton, handuppräckning och andra funktioner i Microsoft Teams

Tips för digitala möten i Teams

Vad är OneDrive? Lär mer om Microsofts tjänst här.

 

 


Publicerat av:

Anette Stjärnkvist Lönnberg

VD/KAM anette.lonnberg@smilingworkplaces.com +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare med både med lösningar i Microsoft 365 som i SharePoint OnPremlösningar. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar.