God Jul & Gott Nytt År

Vi på Smiling Workplaces vill önska alla en God Jul & Gott Nytt År. 2020 har bjudit på utmaningar och har varit ett tufft år för många. Låt oss hoppas att 2021 ger oss ny energi och vägar att tillsammans gå framåt. Just nu är läget kring Corona och Covid 19 ansträngt och vi kan bara göra vårt bästa för att begränsa smittspridningen. Hoppfullt är ändå att det nu finns vaccin och att vi med hjälp av det och ett sunt förhållningssätt kan närma oss och forma det nya normala under 2021.

Vi vill tacka våra kunder för att det visat tålamod i en period där vi haft en högre belastning är normalt. Tack också för det förtroende ni visat och visar oss i en värld där vi numera bara träffas digitalt.

Ett stort tack även till det egna teamet som alltid strävar att göra sitt bästa. Alla jobbar hemifrån men kan ändå samlas och samarbeta som ett team. Vår senaste anställda- Aicha i Stockholm- har bara träffat oss andra digitalt än så länge. Tack för modet att ändå ansluta till detta fantastiska team av medarbetare. Fernanda -även hon stationerad i Stockholm- anslöt i augusti och har endast träffat någon av oss vid något enstaka tillfälle och det några månader in i anställningen. Lika modigt. Tillsammans gör vi skillnad och finns där för varandra.

Direkt efter nyår ansluter ytterligare en medarbetare till oss i Karlstad.  En person vi samarbetat med- i andra former – mot våra kunder i många år. Väldigt glada att det nu blir som en del av vårt team. Vi har också rekryteringar på gång i Göteborg.

Efter nyår fortsätter också resan att bli Smartsmiling tillsammans med Smartsourcing. Något vi är väldigt glada över då vårt fantastiska team, tillsammans med Smartsourcings lika härliga team kommer att bilda en stark enhet och samarbeta än mer i erbjudandet i och kring den digitala arbetsplatsen.

Än en gång stort tack till alla er som gett och ger oss förtroendet att vara med och skapa nytta. Vi ser fram emot och hoppas på ett ljusare 2021.

Som vanligt skickar vi inte julgåvor eller julkort, vi väljer att skänka en slant till ett bättre behövande ändamål.

 

 


Publicerat av:

Anette Stjärnkvist Lönnberg

VD/KAM anette.lonnberg@smilingworkplaces.com +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare med både med lösningar i Microsoft 365 som i SharePoint OnPremlösningar. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar.